Leer surfen bij Tasha’s Surfcamp

Voor een Surfles in Den Haag ben je aan het juiste adres! Kom ook surfen bij At the Beach en maak je deze geweldige boardsport eigen. Met het zand onder je voeten, het zoute zeewater en de zon je in gezicht. Dat is genieten!

Bij Tasha’s Surfcamp leer jij in een mum van tijd de basis van het golfsurfen. We hebben een goed lesplan ontwikkeld, waarbij je stap voor stap leert surfen. Met kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en een hoop lol maak jij je het surfen gauw eigen. Surf’s up!

Doe je op zondagochtend mee met de groepssurfles?

Meld je dan hier aan: https://tashasurfcamp.com/surfles-scheveningen/

Privé lessen, surfen met je verjaardag of andere aanvragen voor groepslessen zijn natuurlijk ook mogelijk!

Voor meer info, bel Natasha: 0647409326

 

Surfcamp Scheveningen

Doe mee met surfcamp Scheveningen! Met 2 surflessen en een yogales beleef je een fantastische dag op het Zuiderstrand van Scheveningen Het is de perfecte manier om (beter) te leren surfen. Plezier en progressie gegarandeerd!

Leer in één dag goed surfen!

Met 2 surflessen op één dag kun jij je surfen echt verbeteren. We werken aan je techniek en leren jou een betere houding op je surfboard aan.

Heb je nog nooit gesurft? Geen probleem! Ook dan kun je mee en leren we jou in een mum van tijd de basis van deze geweldige boardsport. Met ons gedegen stappenplan brengen we jou stap voor stap alle in’s en out’s van het surfen in Scheveningen bij.

Offer Surfcamp Den Haag

  • 2 surflessen
  • yogales
  • lunch              

Programma surfcamp Scheveningen

  • 10.00 Surfles
  • 12.00 Lunch
  • 13.00 Yoga
  • 14.00 Surfles

Data:  op 7 april, 26 mei

Boek het via de website: https://tashasurfcamp.com/surfcamp-scheveningen/

 

tashasurfcamp.jpeg


Deel deze pagina